GytisM rašė:100% AŠ UŽ
Laukiam dar bendraminčių
GytisM rašė:100% AŠ UŽ
bigmodis rašė:Kolegos suliciau laikinai sustabdyti raugo dalyvavima forume manau reklamu yra pilnas internetas ir tv matosi zmogus kad domisi zvejyba bet zviejot nezvejoje manau reiktu jo dalyvavima laikinai sustabdyti kad apgalvotu ko jam cia reikia ar pateikti reklamu ar padiskutuoti
Pikehunter rašė:bigmodis rašė:Kolegos suliciau laikinai sustabdyti raugo dalyvavima forume manau reklamu yra pilnas internetas ir tv matosi zmogus kad domisi zvejyba bet zviejot nezvejoje manau reiktu jo dalyvavima laikinai sustabdyti kad apgalvotu ko jam cia reikia ar pateikti reklamu ar padiskutuoti
BALSUOJAM (aš kaip moderas susilaikau, nuspręsim pagal balsavimo rezultatus). KAS UŽ KAS PRIEŠ? IR KURIAM LAIKUI?
Aivaras rašė:manau visai į naudą būtų tema RECEPTAI![]()
vieną jau paprastą receptėlį PikeFinder'io su lydeka išbandžiau... Nenusivyliau!!!
Pikehunter rašė:ŽINIA - pradėjom dirbti kartu su žurnalu MEŠKERIOTOJAS. Skaitykite gruodžio ir kitų mėn. numerius - rasit ir mūsų žinią, info ir apie mūsų puslapį
Pikehunter rašė:Beje, xebra dėkui visiems už palaikymą ir kad taip šauniai pasijungėt prie spiningavimo bendraminčių - PAS MUS JAU FORUME 1000 ŽINUČIŲ![]()
![]()
. Tikiu, kad mūsų ratas sparčiai plėsis ir plėsis. Sulauksime daugiau žmonių Ir manau, NET NE MANAU, O ESU 100 % įsitikinęs, kad prieš naują lydekų sezoną kilsime į naują lygį (žinomumas daug didesnis, klubo sukūrimas, atidarymo meetas, ežerų nuoma, kur galėsim patys prižiūrėti, veisti ir žuvauti ir tt ir tt)
bigmodis rašė: iskepti visi je mokam ar isrukyti
bigmodis rašė:Aivaras rašė:bepigu jums užkietėjusiems žuvautojams taip kalbėti![]()
o aš jei ką, tik šį rudenį pagavau tikrą žvejobos KAIFĄ![]()
taip, kad man dar mokytis ir mokytis, ir ne tik ant vandens, bet ir virtuvėje![]()
Aivarai jei nori ismokti zvejoti ir pagauti daug laimikiu ir dar virtuves mena ivaldyti turi daug kantrybes tureti ir dometis bei mokitis mokitis ir mokitis
bigmodis rašė:saunu girdeti kad kaskas vyksta tik va zinai kas biski yra negerai su klubu tas kad visas branduolis esat aplink kauna vilniu o tokie kaip as is pajurio labai issibarste esam
Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių