Pikehunter rašė:Dionisas rašė:Tai kitais metais pagrindiniu prizu paskelbkite visureigi Pajero su priekaba 4m valciai

O poto sakykite ups

) "Abasralis"... Tai kaip jus biudzeta rinkote ir skaiciavote?
Negrazu taip, labai negrazu... Jus gi ramiai anyksciu pirma komanda i teisma galetu paduoti... (aisku to niekas nedarys

)) Pinigus rinkote, organizavote, skelbete viena, davete kita. Sukciavimas ir apgavyste totali.
Vyrai, geda.
O dar po sio pranesimo jums isvis bus ypatingai sunku konkuruoti:
http://www.ant-bangos.lt/4534/lietuvos- ... %E2%80%9D/
Dionisai, aš įtariu, kad čia ne valtis kalta dėl tavo įtūžio. Sakyk atvirai, kas nepatiko. Pasimokysim, duosim velnių kam reikia. Juk iki penktadienio vakaro taip normaliai sutarėm. O, beje dėl valties jei pastebėjote pakoregavimas (t.y išimtas, kaip pagrindinis prizas) Spiningavimas.lt puslapyje jau buvo vasarą, berods liepos mėnesį. Ar tu čia piktas, kad prizinės vietos nepaėmėt?
Man prizine vieta nebuvo taip aktualu (aisku neneigiu laimeti norim visi, bet as pats esu kaltas del savo klaidu), as daug idomiu zmoniu sutikau, yra ko ismokti, ka pamatyti, patirties pasistemti. Delto priekaistu neturiu, pastabu ir patarimu irgi daviau, nes tikiu, kad gali lygis kilti...
Bet cia yra tik principas, nes tikrai labai geda is jusu puses, ziauriai nustebau, kai paklausus laimetuju: "nu kaip valtis, jie atsako tai kad echo gavom..." Pasiziuri i ta echo ir net juokas ima, jis rinkoje kiek 300 lt vertas? 10x maziau uz ta valti. Zinau, bet 3 komandas, kurios del Valties dalyvavo. Kiek teko girdeti ta pati Anyksciu komanda pagrinde del Valties varzesi, beto tai jiems puiki treniruote pries kitu metu LSL, kuriame jie ruosiasi dalivauti. Man patiko pats renginys ir mes mielai toliau dalyvausime, bet marke jus savo stipriai numuset. Todel tikrai norejosi isgirsti normalu pranesima kodel taip istiko. Nes asmeniskai as apie tai suzinojau varzybu metu, neabejojiu kad ir kitos komandos panasiai. Isivaizduokite tuos pacius prizininkus... Tarkim jeigu jie nezinojo, varzosi del valties, o gauna echo... Juk visi pradejo vaziuoti del pirmuju jusu pranesimu, naujas formatas, geri prizai, daug dalyviu, ispudingas cempo PRIZAS. Tai kad jus pakeitet...
Aivaro komentaras visiskai be logikos.... Ismokite prisipazinti, kad negraziai su valtim gavosi ir tai yra didele deme. Man taip butu, kelnes nusimauciau paskutines, bet taip savo vardo nepasikciau...
Berods kitokiu priekaistu nebuvo, nei asmeninio pobudzio, nei kazko izeidziancio. Tik noras suzinoti, kaip toks nesusipratimas ivykti galejo.