...Na ka gi vakar teko patikrinti Žemaitijos kelis upelius,kuriuose tikėjausi užtikti taškuotujų.. 7:30 as jau ant kranto, -11 laipsnių šaltuko ir dar su veju, kuris "smagiai" glosto žandus,keliauju per laukus į man dar nežinomas vietas,visai šalia musų kaimynų Latvių siena,bet ji man visai nerūpi aš užsiciklinęs išjudinti vandenyje bet kokią gyvybę,atvykstu prie vietos ..

...Pirmieji metimai,rankos labai "nuostabiai" stingsta nors ir su pirštinėmis,praėjęs kelis posūkius pamatau duobę kurią išmušė šaltinis,rodos vieta perspektyvi,metimas,antras,trečias....

...Ka gi,nieks "nekanda" keliaujam toliau,idomi vieta,rodos lygu bet matau dugne perkritima..vėl "apšaudau",dar ir dar kartą..

Kiek paėjus toliau tolumoje pastebiu eilinę "perspektyvią" vietą kurioje matau didelį medžių - sąvartų kiekį vandenyje...

..Vėl keli upelio posūkiai ir prasideda seklumos su idomiomis gana vietomis,

...bet prieiti labai trukdo bęgalės upelio darbininkų statybvietės, labai grąžiai žiūrisi, tiesiog kaip peiliu nupjauti rankos storio medžiai o kai kur ir štai tokie,palikti neįveikti.

Ir štai dar vienas labai staigus ir gilus posūkis,ir vėl metimų serija,masalų kaita...deje...

Žvejyba užbaigiau jau įdienojus apie 14:00, a? taip? o kaip žuvys? nu ką galiu pasakyt vieno žmogaus žodžius... pradžioje kibo visai silpnai,o vėliau ir visai apstojo...

(kažkaip tai taip)
...Manau kiek dar per anksti ten nes vanduo dar labai vietomis aukštas ir neskaidrus,priekrantėse matosi dar visškai neištirpęs ledas,žodžiu tikiu kad orams atšilus aš dar sugrįšiu ten...