mepsas rašė:Jusu forume esu naujokas spino brolisryt meginsiu gasdinti Nevezio lydekas
Man irgi apie Nevezy mintys kyla
mepsas rašė:Jusu forume esu naujokas spino brolisryt meginsiu gasdinti Nevezio lydekas
mepsas rašė:Taip isejo, kad sestadieni nepavyko pazvejoti, tad ankstyva sekmadienio ryta as jau prie Nevezio
gaila, kad neleidzia patalpinti nuotraukyciu, zvejyba buvo nuo 3.50 iki 8.30 rezultate trys kliovai pagautos dvi sprindines lydekos. Bandziau zvejoti su skrituliais, spinu ir pludine ant karosiuko, zvejojau is valties. Bezvejojant sutikau Strepeti(Aruna) is zvejokliu kuris zvejojo pludinuke,bande ant ivairiu masalu, bet tustuma lyg ir pasarai geri, bet
.Uzdeda dzika, tai auksles kabaliojasi, sone zvejojo diedukas su donkem irgi tustuma. Mire Nevezis, vasara. Tai tiek sio savaitgalio zukles
Pikehunter rašė:Neiškenčiau gulėt tai prisišnekinau Aivarą patikrinti kaip Dusios ešeriai gyvena. Išvarom dabar. Vakare parašysiu kaip sekėsi
spacecow rašė:Siandien isplaukiau isbandyt mikromasalus traku rajone ilgio ezere, tais 11 lydekaiciu (visos plaukioja toliau), virs 30 vnt iki 200g eserioku ir 1 sunaikintas tinklaslydekos nuo sprindzio dydzio iki 400g
spacecow rašė:Siandien isplaukiau isbandyt mikromasalus traku rajone ilgio ezere, tais 11 lydekaiciu (visos plaukioja toliau), virs 30 vnt iki 200g eserioku ir 1 sunaikintas tinklaslydekos nuo sprindzio dydzio iki 400g
Pikehunter rašė:spacecow rašė:Siandien isplaukiau isbandyt mikromasalus traku rajone ilgio ezere, tais 11 lydekaiciu (visos plaukioja toliau), virs 30 vnt iki 200g eserioku ir 1 sunaikintas tinklaslydekos nuo sprindzio dydzio iki 400g
Mikrinės lydekosjei yra mažų, tai turi būti ir didesnių. Jei pataikai ant didelio lydekų aktyvumo, verta užsididinti masalus ir paieškoti didesnių egzempliorių
![]()
![]()
Erikas rašė:Sveiki. Buvau Šeštadieni patikrinti Germanto, diena pasitaike nebloga, apsiniaukusi ir su vejeliu gan nemažupagauti pavyko keturias tik gaila visos nelegales.. plaukioja pakolkas toliau
![]()
Keista, bet pirma karta pasiteisino pigus bobleris is maxsimos
8,99sukainaves. Tačiau už tokia kaina ir kokybė...viena žvejyba dažai visi nulaktstė..
![]()
Pikehunter rašė:Erikas rašė:Sveiki. Buvau Šeštadieni patikrinti Germanto, diena pasitaike nebloga, apsiniaukusi ir su vejeliu gan nemažupagauti pavyko keturias tik gaila visos nelegales.. plaukioja pakolkas toliau
![]()
Keista, bet pirma karta pasiteisino pigus bobleris is maxsimos
8,99sukainaves. Tačiau už tokia kaina ir kokybė...viena žvejyba dažai visi nulaktstė..
![]()
tai gal der to ir susiviliojo kad vobleris nestandartinis, be dažų![]()
mepsas rašė:Norejau paklausti, ar negalima butu deti nuotraukytes prie aprasymu?
pvz: idejau zvejams.lt Mepsiukas
http://www.zvejams.lt/diskusijos/thread/225?page=1
Pikehunter rašė:Gal yra norinčių penktad-sekmad į Dusią su manim varyt. Targetas - ešeriai mikrikais, žieminuke, atsarginis (sunkesnis) variantas lydekos. Valtis yra - reikia naparniko padėt
GytisM rašė:As irgi buvau apakes sekmadieni, viska isbandziau, net guminuka buvau uzsidejes(o tai jau nevilties zenkalas
) bet nei vieno lydekinio kliovo nemaciau
Net pravaikant zuvyciu nemaciau, o ten vieni lapugynai ir kartais net verda. O penktadieni dar jame lydekos, netrukus y dienorasty parasysiu apie laimikius.
Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių