Neris
Neris
Gal yra zveju, kurie spiningaujat neryje? Atejo ruduo ir kuo toliau spiningautoju daugeja, nes lasisu metas.
Kvieciame prisijungti ir daugiau spiningautoju, kol kas tryse nuo ryto iki vakaro sturmuojam Neri. Lasisu dar neuzmatem, dar neikirtom. Bet lydeku, eseriu apsu. Didziausia esery ikirtau 600g( pries dvi sav). Praeitas sekmadienis parode, kad eseriai, lydekos palei kranta laikosi. Per pora valandu 21 eserys(nuo 150 g iki 230g). Treciadieni ankstyva ryta pries saulei patekant 4 eseriai ir puses kilo salaciokas. Buvau sutikes profus, kurie gaudo lasius tai jau yra pagautu net po 10kg ties Jonava. Paciam praleidziant daugiausia laiko prie brazuoles intako gali kilt infarktas,sestadienio ryta atvarai, o ten 30 - 40 spiningautoju. is abieju pusiu isibride sukuoja metalu dugna, nei kur kojos pastatysi, o ka kalbet apie pametyma. Tai dbr tenka rinktis kitas vietas. ;//
Lauksiu zmoniu, kurie irgi sukuoja Neries pakrantes.
Kvieciame prisijungti ir daugiau spiningautoju, kol kas tryse nuo ryto iki vakaro sturmuojam Neri. Lasisu dar neuzmatem, dar neikirtom. Bet lydeku, eseriu apsu. Didziausia esery ikirtau 600g( pries dvi sav). Praeitas sekmadienis parode, kad eseriai, lydekos palei kranta laikosi. Per pora valandu 21 eserys(nuo 150 g iki 230g). Treciadieni ankstyva ryta pries saulei patekant 4 eseriai ir puses kilo salaciokas. Buvau sutikes profus, kurie gaudo lasius tai jau yra pagautu net po 10kg ties Jonava. Paciam praleidziant daugiausia laiko prie brazuoles intako gali kilt infarktas,sestadienio ryta atvarai, o ten 30 - 40 spiningautoju. is abieju pusiu isibride sukuoja metalu dugna, nei kur kojos pastatysi, o ka kalbet apie pametyma. Tai dbr tenka rinktis kitas vietas. ;//
Lauksiu zmoniu, kurie irgi sukuoja Neries pakrantes.
- antistatic333
-
Re: Neris
Gal kas Vilniuje ar salia jo Neryje vietu parekomenduoti galit? Aciu.
-
Ispudingas laimikis! Beje kalbant apie lasisu zukles leidimus, gal kas pasakys man, kad jei mane patikrins ir as turesiu tik megejo leidima, bet gaudysiu ant spiningo, tai baudos negausiu, jei lasisa negules krante? Nes as net irankiu neturiu tokiems monstrams gaudyt, ir planuoju eit siaip pametyt, gal lydekos, eseriai, salviai paims..? Aciu uz atsakymus!
Gausi bauda jei neturesi licenzijos. www.alis.am.lt prisijungi, reikes el. paraso tada renkiesi L10 limituota zvejyba. paspaudi pasirenki zuvi, ruoza, data. Licenzija vienadiene kainuoja 10lt + 1 lt bankui. viska darai per el.parasa. Tiek info.
Aivarai aciu ) nedalyvauju as biteje, neidomu man ten ; )) uztenka Pelkiu Senio, kuris cia sudais postindavo.
Aivarai aciu ) nedalyvauju as biteje, neidomu man ten ; )) uztenka Pelkiu Senio, kuris cia sudais postindavo.
-
Tai jei gerai supratau, rudeni metant spininga Neryje, be megejo leidimo, dar reikia ir lasisini issipirkti, nors net ne lasisas gaudysiu?
Re: 2012 metų žvejybos, foto/video reportažai
siandien Neryje. 2,5kg salatis ir 1kg lydeka.
- antistatic333
Pelekaz rašė:Mantas rašė:Pelekaz, ko Kaune negaudai lasiu? chebra paeme nery kaune 14kg,11kg,8 kg lasius
Savo gaudomose vietose lasiu nemaciau, o pavaziuot toliau neturiu galimybiu...
Prie cheso su trisakiais gera vieta ...
antistatic333 rašė:Pelekaz rašė:Mantas rašė:Pelekaz, ko Kaune negaudai lasiu? chebra paeme nery kaune 14kg,11kg,8 kg lasius
Savo gaudomose vietose lasiu nemaciau, o pavaziuot toliau neturiu galimybiu...
Prie cheso su trisakiais gera vieta ...
su trisakiais visos vietos geros
Esme musyse...
-
- Svetainės adminas
Sian buvom, kolega 12kg patina paeme, o man del du atsipurte. Matem bury gal 50-70 vnt. kilo upe ryt ryte tikrinsiu )) o kolegos leke prie jonavos sian tai luzo meskeres kokie mutantai kilo upe. + 7ni kolega ikirto irgi 20-25kg lasi, pintas valas 0,2 truko..
nebezinau koki jau vala naudoti
o tas senis tegul nepeza nesamoniu kad negyva istrauke DDDD
nebezinau koki jau vala naudoti
o tas senis tegul nepeza nesamoniu kad negyva istrauke DDDD
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių