dabar perėjau ant multiko, tai naudosiu Daiwa Viento, bet čia jau kitas daržas visai
Nemažai žvejų tvirtina, kad Shimano geriausiai rites gamina, nesiginčiju su jais
beje, nemažai apžvalgų rasi čia:
http://www.tackletour.com/menuarchive.html
Lukas. rašė:Ką manot apie Salmo Supreme Sniper spininginę rite?
Pikehunter rašė:Lukas. rašė:Ką manot apie Salmo Supreme Sniper spininginę rite?
Pirmadienį planuojam važiuot į Salmo testuot jų įrankiųPažiūresim
Aivaras rašė:parduotuvėj testuosi Algi?
Richius rašė:Sveiki. Gal galit patart del Shimano Nexave 3000 s FB, ka reiskia ta s raide, nes kituose modeliuose jos nera ir kaip pati rite, ar patikima?
Aciu.
Richius rašė:Sveiki. Gal galit patart del Shimano Nexave 3000 s FB, ka reiskia ta s raide, nes kituose modeliuose jos nera ir kaip pati rite, ar patikima?
Aciu.
Marka rašė:Sveiki. Kadangi senoji rite netyciom suluzo tai dabar naudoju SHIMANO SEDONA 1000FA. Gal kas patirties su ja turi? patogi tai patog,i bet man vistiek kazkaip neatrodo patikima. Prirasyta super stopper, dyno balance blah blah, taciau bent jau man stabdis nelabai patynka, o ir valo neatrodo kad daug prisuksi. Gal kas kokiu pasisakymu turi?
Pikehunter rašė:Marka rašė:Sveiki. Kadangi senoji rite netyciom suluzo tai dabar naudoju SHIMANO SEDONA 1000FA. Gal kas patirties su ja turi? patogi tai patog,i bet man vistiek kazkaip neatrodo patikima. Prirasyta super stopper, dyno balance blah blah, taciau bent jau man stabdis nelabai patynka, o ir valo neatrodo kad daug prisuksi. Gal kas kokiu pasisakymu turi?
skaičiai reiškia ritės dydį.
500-1000 iš esmės skirti gaudyti mikrikais arba ant žieminio spiningelio
2000-3000 spiningui pats tas
nuo 4000 jau gali ir jūroj naudot
Pikehunter rašė:Richius rašė:Sveiki. Gal galit patart del Shimano Nexave 3000 s FB, ka reiskia ta s raide, nes kituose modeliuose jos nera ir kaip pati rite, ar patikima?
Aciu.
pas mane Nexave'as po 4 metų pradėjo strigt. Tai iš esmes neblogai
TailDancer rašė:Richius rašė:Sveiki. Gal galit patart del Shimano Nexave 3000 s FB, ka reiskia ta s raide, nes kituose modeliuose jos nera ir kaip pati rite, ar patikima?
Aciu.
S raidė reiškia, kad būgnelis yra seklus. O kaip dėl ritės tai nieko patart negaliu, nes neteko jos naudoti, teko tik truputį pačiupinėt ją. Šeip tai sukasi ji tikrai lengvai, lengviau nei Ryobi aplause.
![]()
O šeip tau patarčiau geriau pasidairyt į Ryobi gaminius.
ritonas rašė:noriu suzinoti jusu nuomone apie Shimano Chronarch 100d7 modeli. gal kas turit? ir ar verta ji tokiu pinigu?
GytisM rašė:ritonas rašė:noriu suzinoti jusu nuomone apie Shimano Chronarch 100d7 modeli. gal kas turit? ir ar verta ji tokiu pinigu?
Manau tikrai verta, aš taupau pinigėlius ir sekantis multikas bus šitas![]()
Iš atsiliepimų: gerai meta mažus masalus ir turi gana tvirtą, bronzine pavarą
ritonas rašė:metomi bus vobleriai nuo 10 iki 20 gramu, retais atvejais gumos ne suinkesnes nei 20g.
Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių