Erikas rašė:Sveikivakar buvau i Salote isvaziaves. Paviko viena 2kg istraukti
ant yo-zuri balto
Puiku girdet, kad taip pasiseke
O tai jau naujaja rite bandei? Jei taip parasyk ispudzius, kas kaip ar jautiesi, kad tikslingai palikai pinigus?
Erikas rašė:Sveikivakar buvau i Salote isvaziaves. Paviko viena 2kg istraukti
ant yo-zuri balto
Pelkiu Senis rašė:Pelkiu Senis rašė:Šiandien tikrinsiu Šilutės senasias vaikystes vietasgal čia sezono pradžia bus tinkama
Ne velnio, rytinis variantas visiškas Opievos apsemtos, nedavaziavau iki kur norejau tai emiau kas papuolė kaip ir dauguma. Kiek žinau tai visi su O baigė rytą. Nei vobleriai nei sukrės nei guma nieko nesuvilojo... Jei pavyks pasprukti nuo gyvenimo moterų(su savąją lankausi pas mama
) tai tikrinsiu ir vakarą
Nei zvyno nei uodegos
Pikehunter rašė:Pelkiu Senis rašė:Šiandien tikrinsiu Šilutės senasias vaikystes vietasgal čia sezono pradžia bus tinkama
reikės paimt tave laivan kada po mano vieteles Nemune pasiplaukiot. Ten rimtai planuoju užsiimti nuo kitos savaitės. Šiaip starkiai, šamai domina. Bet jie apie birželį suaktyvėja
Pikehunter rašė:nusiperki relaxų 5 vnt TOP5. Galvų 14-20gr ur dirbi
Pelkiu Senis rašė:Pikehunter rašė:nusiperki relaxų 5 vnt TOP5. Galvų 14-20gr ur dirbi
Laisvu galvakabliu kokie 10 tokio svorio diapazoneO guminuku stengiuso visu po 2 turet
Na, o TOP5 nezinau ar tokia tvarka, bet itariu, kad jame turi but salotinis su juoda nugara, baltai pilkas su juoda nugara, panasus su melyna nugara ir gal koks raodongalvis arba su raudona nugara
tomsius rašė:katik parvažiavau iš vieno tvenkinuko.sugalvojom su broliu vakare rankas pramankštinti ir pagavom dideli........nusivilima.mano gumai uodega nukando o bratkai tik suraižė dantimis ir psio.vakaras buvo idealus,šilta,palinojo retkarčiais,paukštukai pypauja,nu tiesiog pasaka.o visai netoli kokie lydeku išsivertimai,šuoliai ir tikrai ne šaudykliu
mums tik špyga parodė
Aivaras rašė:masalo teisingo neradot
Rapala Nr. 1 pasaulyje
Pikehunter rašė:tomsius rašė:katik parvažiavau iš vieno tvenkinuko.sugalvojom su broliu vakare rankas pramankštinti ir pagavom dideli........nusivilima.mano gumai uodega nukando o bratkai tik suraižė dantimis ir psio.vakaras buvo idealus,šilta,palinojo retkarčiais,paukštukai pypauja,nu tiesiog pasaka.o visai netoli kokie lydeku išsivertimai,šuoliai ir tikrai ne šaudykliu
mums tik špyga parodė
as apsaugai dar trisakiuka dedu prie galvakabliio-tusciu kibimu zenkliai sumazeja
Pikehunter rašė:isvarau i LIONS klubo spiningavimo varzybas. Sekmes nelinkekit. Vakare parasysiu kaip sekesi
Pikehunter rašė:isvarau i LIONS klubo spiningavimo varzybas. Sekmes nelinkekit. Vakare parasysiu kaip sekesi
Pikehunter rašė:Pikehunter rašė:isvarau i LIONS klubo spiningavimo varzybas. Sekmes nelinkekit. Vakare parasysiu kaip sekesi
Gavom bliamba medinius medalius - užėmėm IV vietą. Viso trys lydekos. Daugiau http://www.spiningavimas.lt/zukle/lions ... zybos.html. Rašiau trumpai, nes baisiai sveikatos nėra
Pelkiu Senis rašė:Nezinau kaip kiti, bet as dirbu vakarineje pamainoje tai vakarai darbe leidziami...O zvejoti noriu nesveikai...
Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių