Pontoon 21
Yo zurri
Didzioji dalis japonu, nors juos kartais gerai apgaudo ir dorado ir pan
bigmodis rašė:Mano atrodytu taip:
1. Strike spro
2. rapala
3. spro
4.dorado
atsiszvelgiu i jiu darba o nea i tai kiek zuves jie sugaude
GytisM rašė:bigmodis rašė:Mano atrodytu taip:
1. Strike spro
2. rapala
3. spro
4.dorado
atsiszvelgiu i jiu darba o nea i tai kiek zuves jie sugaude
Jei geras voblerio darbas tai nereiskia kad jis kibus, kartais buna atvirksciai
eserys rašė:mane irgi jie uzkabino ydomus variantas, kazi kaip ezeruose ant velkiavimo, atsilielimu gal kas turit...
Pikehunter rašė:eserys rašė:mane irgi jie uzkabino ydomus variantas, kazi kaip ezeruose ant velkiavimo, atsilielimu gal kas turit...
Manau gerai būtų gilesniuose (nuo 7m) ežeruose ir Nemune. Bet tokiam traukti jau benzininio motoro reikėtų. Nes elektrą tai greit surytų
eserys rašė:Pikehunter rašė:eserys rašė:mane irgi jie uzkabino ydomus variantas, kazi kaip ezeruose ant velkiavimo, atsilielimu gal kas turit...
Manau gerai būtų gilesniuose (nuo 7m) ežeruose ir Nemune. Bet tokiam traukti jau benzininio motoro reikėtų. Nes elektrą tai greit surytų
tai jau tikrai![]()
nekarta teko nuo daugu ezero is venias zino kurio galo irkliniu varikliu parsikniuot kai alektra baigesi![]()
manau reikes ysigyt turetu but geras... tik sulaukiu tevystes atostogu menesiuko ir kokia savaite pabunu namieir tada mane jau tiek jau ir te matis
Pikehunter rašė:Skaičiau vakar Meškeriotoją. Tai gaudantys Nemune po Pociūnais šitą labai giria. Jaučiu reikės papildyti kolekciją
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=lt
Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių