Troškintas sterkas

Ingredientai:

  1. Starkis, 1 kilogramas
  2. Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
  3. Sviestas, tirpintas, 2 šaukštai
  4. Krienai, 1 stiklinė
  5. Lauras, lapelis, 1 vienetas
  6. Juodieji pipirai, 3 vienetai
  7. Morkos, 1 vienetas
  8. Svogūnai, 1 vienetas
  9. Poras, 1 vienetas
  10. Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  11. Druska, truputį

Gaminimas:
Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =