Virta lydeka

Ingredientai:

  1. Lydeka, 1 kilogramas
  2. Sviestas, ištirpintas, 2 šaukštai
  3. Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
  4. Krienai, malti, 1 stiklinė
  5. Citrinos, 1 vienetas
  6. Morkos, 1 vienetas
  7. Petražolės, 1 vienetas
  8. Salierai, truputį
  9. Svogūnai, 1 vienetas
  10. Poras, truputį
  11. Juodieji pipirai, truputį
  12. Lauras, truputį
  13. Krapai, truputį
  14. Druska, truputį

Gaminimas:
Nuvalyta ir supjaustyta žuvis verdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir daržovėmis. Išvirusi sudedama į pusdubenį, apšlakstoma sviestu ar majonezu, puošiama kiaušiniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =