SnS Jinquan Double Clutch
Izumi Kazuma Produce Ultimate Versatile Minnow
Presented by TEAM (Daiwa) JINQUAN
Made in Japan

Uploaded with ImageShack.us
Ir gan nebrangus, gal kas jau isbandes ir yra kokiu tai atsiliepimu ?

bigmodis rašė:as voblerius naudoju didelius nuo 12 cm tvicinguoju ir esu turejas rimtu kibimu esu skaites kad kuo didesnis masalas to zuvis didesne bet tai netinka lietuvai cia tokiu jau nebelike
GytisM rašė:Esery, koks to pontoono modelis?
eserys rašė:gyti mačiau savo kolekcijoj turi OSP bent Minnow ar išbandytas jau daiktas
man jis ydomus pasirode
GytisM rašė:eserys rašė:gyti mačiau savo kolekcijoj turi OSP bent Minnow ar išbandytas jau daiktas
man jis ydomus pasirode
Čia žiemą užsisakiau OSP Bent Minnow 106F ir OSP Asura Rudra 130SP. Nuo jų net dėžė kruta, kaip jie nori sokt į vandenį ir ištraukt man kokia lydeka
Aivaras rašė:dar vieną "bombą" mano užrodymu Gytis parsiuntė iš USA, bet paviešinsim tik po praktinių bandymų
GytisM rašė:prie progos, kai žmona nematys padarysiu foto savo šiu metu naujienu

Pelekaz rašė:Matau Osko vobleriukus, man jie kazkaip zuvies dar neatnesenors dirba super ir gan pigus...
Andriusa rašė:to Gruz1s
man tas is lydekiniu pirmoj eilej antras nuo virsaus gerai Liepojoj atsiskleide
GytisM rašė:eserys rašė:gyti mačiau savo kolekcijoj turi OSP bent Minnow ar išbandytas jau daiktas
man jis ydomus pasirode
Čia žiemą užsisakiau OSP Bent Minnow 106F ir OSP Asura Rudra 130SP. Nuo jų net dėžė kruta, kaip jie nori sokt į vandenį ir ištraukt man kokia lydeka
Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių