PS: Be viso to gaminamossios dezes ir dvipusio atidarymo,kaip sakant dvigubos,kaina siekia 450$ be atsiuntimo islaidu,masalu talpa dezeje - 90vnt.
Megabass Asylum – Vacance

Darius rašė:O Lietuvoje yra kazkoks analogas panasus i ta plano ?
Darius rašė:O Lietuvoje yra kazkoks analogas panasus i ta plano ?
Aivaras rašė:analogas sakyčiau Flambeu, bet pasirinkau Plano, juolab kad ir nerealią kainą pataikiauDarius rašė:O Lietuvoje yra kazkoks analogas panasus i ta plano ?
zanelis rašė:as irgi toki pat krepsi naudoju, tik netiuningavau, nes dezutes su gumom ir visokia kitokia smulkme man puikiai tela persinesimui virsuj ant tos tases, ten yra gumos kurios juos prilaiko, o valtyje pasidedu salia. kiti sako, kad nematai koki vobleri trauki, ar panasiai, bet man tai ne trugdo, as zinau kur ka susidejau ir puikiai viska matau
GytisM rašė:zanelis rašė:as irgi toki pat krepsi naudoju, tik netiuningavau, nes dezutes su gumom ir visokia kitokia smulkme man puikiai tela persinesimui virsuj ant tos tases, ten yra gumos kurios juos prilaiko, o valtyje pasidedu salia. kiti sako, kad nematai koki vobleri trauki, ar panasiai, bet man tai ne trugdo, as zinau kur ka susidejau ir puikiai viska matau
Kartais buna kad neuzmatai kur nors uzsikavojusio. Kitas variantas kabinti uz priekinio kablio snapu y virsu.

Aivaras rašė:iki Lietuvos manau vistiek nedavažiuos ji masiškai...
GytisM rašė:As naudoju toki krepsi, tik truputeli patiuningavau, t.y. ispjoviau dali tu plasmasiu ir vietoj ju sudejau dar dezutes gumoms, galvakabliams ir pan.
Pagrindinis pliusas:
* kad keiciant masalus viena paimi, kita pakabini i vieta ir masalai nesivolioja valtyje, nes kadangi masalus daznai keiciu tai kiekviena karta darineti dezutes lengvai pasakius uzknisa.
* palyginus su pasmasinemis dezemis labai lengvas.
* gana talpus, nes telpa 4 rite, apie 80 vobleriu, kruva gumu, galvakabliu ir pan.
sio krepsio trukumas:
* prasti uztrauktukai(jau vienas sugedo)
* krastai ir dugnas minksti, medziaginiai ir nukritus vobleriui jo kabliai isikabina.
* negalima vartyti nes visi vobleriai nukrenta.
Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių