2010 metu sezonas
Re: 2010 metu sezonas
manau rytoj 1dienį bus palankesnis, bent jau vėjas nurims, gal net bandysiu nuo 4ryto
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
Aivaras rašė:manau rytoj 1dienį bus palankesnis, bent jau vėjas nurims, gal net bandysiu nuo 4ryto
kur varysi?
kaip visada, aukštyn nuo Kruonio
gal dar bandysiu per sodus išlyst prieš paukščių salas, mažiau plaukimo bus
gal dar bandysiu per sodus išlyst prieš paukščių salas, mažiau plaukimo bus
-
Pelkiu Senis
Labai norejau siandien lydekaut, bet...
Islekiau api 17:00val salviaut
Tai viena emiau apie 20:30val ant jackson tune trout, tik spalvos kodo nepamenu 
Islekiau api 17:00val salviaut
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
Pelkiu Senis rašė:Labai norejau siandien lydekaut, bet...
Islekiau api 17:00val salviautTai viena emiau apie 20:30val ant jackson tune trout, tik spalvos kodo nepamenu
Kokio dydžio šalvys? Nenufotkinai?
Aga, as irgi to paties norejau klaust
, Reikejo nufotkint ir į laimikius įdėti, būtų pirmas salatis
O aš šeštadienį starkių buvau išlėkias į atmatą, bet nepasiseke
tik isplaukus pakilo siaubingas vejas ir teko irtis į krantą ir persikvalifikuot ant plotkių
Visiškai sumautas savaitgalis 
o mane sumovė šiandien Nemunas
galima sakyt visiškas nulis (neskaitant atsipurtusios silkutės ir neaiškaus kibimo 6m gylyje iš 9m)
Nemuno lygis palyginus su praeita savaite nukritęs ne mažiau 0,5m, todėl smagioje įlankoje nebuvo ka veikt
galima sakyt visiškas nulis (neskaitant atsipurtusios silkutės ir neaiškaus kibimo 6m gylyje iš 9m)
Nemuno lygis palyginus su praeita savaite nukritęs ne mažiau 0,5m, todėl smagioje įlankoje nebuvo ka veikt
Trakų rajone su drauge ant mikro masalu sekmadieni porai valandu išplaukėm. Valtis nuo vėjo, be inkaro, kaip geras burlaivis plaukė, tai dreifuojant virs 30 vnt ešerių ant mikromasalų ir dvi nelegalės. Kibiausi guminukai buvo permatomi gintariniai su auksiniais blizgučiais ir 2 uodegytem
Gerai kad kibo, ato kurį laiką kai nekibo, draugei buvo pradėję atsibosti tuščiai mosuotis spiningu 
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
GytisM rašė:O aš šeštadienį starkių buvau išlėkias į atmatą, bet nepasiseketik isplaukus pakilo siaubingas vejas ir teko irtis į krantą ir persikvalifikuot ant plotkių
O tai kodėl Atmatoj trinatės, o nevarot į Marias Kiaulės nugarą berods? Ten gi starkius lupa http://www.salmo.lt/video/vienam-gale-k ... 010-06-13/
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
Aivaras rašė:o mane sumovė šiandien Nemunas![]()
galima sakyt visiškas nulis (neskaitant atsipurtusios silkutės ir neaiškaus kibimo 6m gylyje iš 9m)![]()
Nemanai, kad tau jau laikas vietas keisti? Kad ir tam pačiam Nemune? Gi po 2-3 =vejybų atsibosta, norisi aplinką pakeist. tau ne?
Pikehunter rašė:GytisM rašė:O aš šeštadienį starkių buvau išlėkias į atmatą, bet nepasiseketik isplaukus pakilo siaubingas vejas ir teko irtis į krantą ir persikvalifikuot ant plotkių
O tai kodėl Atmatoj trinatės, o nevarot į Marias Kiaulės nugarą berods? Ten gi starkius lupa http://www.salmo.lt/video/vienam-gale-k ... 010-06-13/
Mariose isvis, per toky veja valty butu apverte. Jeigu Atmatoj bangos luzo, o variklis is vandens islyzdavo.
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
nu jo, reikia gerą dieną ištaikyti. Jau šią savaitę lygtais susitvarkys orai. O tu Gyti ko nežvejoji?
Pikehunter rašė:nu jo, reikia gerą dieną ištaikyti. Jau šią savaitę lygtais susitvarkys orai. O tu Gyti ko nežvejoji?
Kaskodel pas mane stilius siuo metu
-
Pelkiu Senis
Lygiai 52cm
Nedidukas man cia jis pasirode tai nefotkinau ir bandysiu rimtesni imti
O tada i varzytuves 
Beje, pas jackson'a nekokie man kabliai pasirode, issilankste kas sau kol traukiau is Salvio burnos...tai siandien owner uzsipirkau, bus jiem
Beje, pas jackson'a nekokie man kabliai pasirode, issilankste kas sau kol traukiau is Salvio burnos...tai siandien owner uzsipirkau, bus jiem
na nevisai toje pačioje vietoje maliausi, bent jau startas buvo kitur (iš "drobės" sodų)
tik išplaukus dugnas tikrai įdomus buvo, perkritimai iš 2 į 5 metrus, iš 4 į 8, geriau ten ir būčiau malęsis
nors praeitą žvejybą pasiteisino tos įlankėlės salose, bet kai vanduo tiek kritęs, tai ten nėr ką veikt
beje vienas vietinis žvejys neblogu žodžiu minėjo Piliuoną, tad jaučiu vertės pasislinkti man kitu sykiu aukštyn Nemunu
dar Ašminta laukia.... gal ir teisingos tavo mintys Algi 
tik išplaukus dugnas tikrai įdomus buvo, perkritimai iš 2 į 5 metrus, iš 4 į 8, geriau ten ir būčiau malęsis
nors praeitą žvejybą pasiteisino tos įlankėlės salose, bet kai vanduo tiek kritęs, tai ten nėr ką veikt
beje vienas vietinis žvejys neblogu žodžiu minėjo Piliuoną, tad jaučiu vertės pasislinkti man kitu sykiu aukštyn Nemunu
Pikehunter rašė:Nemanai, kad tau jau laikas vietas keisti? Kad ir tam pačiam Nemune? Gi po 2-3 =vejybų atsibosta, norisi aplinką pakeist. tau ne?
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
Tai va išeisiu iš karantino tai galėsim apsilankyti tose ar mano vietose. Tik orą reikia bandyt šiltesnį įtaikyti - gal jau starkiai turėtų pajudė. Jei tai ten ir lydekas ir ešerius galima pavaikyti. Tuos pačius šamus irgi
manau 4dienį reiktų bandyt Nemuną dar kartą, nes vėl vėjas bus įveikiamas 
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
Nu tai kas kur savaitgali ruošiatės žvejoti? O tai žiūriu visai niekas niekur nežvejoja, nėr apie ką paskaityti
HELP 
-
Pelkiu Senis
Nezinau
Sestadieni dirbti reikes... jei is ryto tai kokia 17val busiu laisvas ir leksiu gal ku nors arba sekmadieni, o tai dabar ner kada net vakare nosies iskist...i mokymus i Vilniu kasdien vazineju

Sveiki
Ryt bus proga vel patikrinti Germanta. Parasysiu kaip sekes ir foto gal gausis...

-
Pikehunter
- Svetainės adminas
Nu, kolegos...laukiam žvejybų ataskaitų 
Jusu forume esu naujokas spino brolis
ryt meginsiu gasdinti Nevezio lydekas 
ilgai laukęs Algeli dar palauk
nulinės tos ataskaitos
šiandien nuo 5 iki 10val. drožėm aplink Alaviškes Nemuną, ir gyliuose ir sėkliuose
man viena teužsikabino nedidelė margašonė, ir tai prie valties atsipurtė
greičiau Algi sveik ir parodyk iš kur sliekai dygsta
nulinės tos ataskaitos
šiandien nuo 5 iki 10val. drožėm aplink Alaviškes Nemuną, ir gyliuose ir sėkliuose
man viena teužsikabino nedidelė margašonė, ir tai prie valties atsipurtė
greičiau Algi sveik ir parodyk iš kur sliekai dygsta
Pikehunter rašė:Nu, kolegos...laukiam žvejybų ataskaitų
-
Pikehunter
- Svetainės adminas
mepsas rašė:Jusu forume esu naujokas spino brolisryt meginsiu gasdinti Nevezio lydekas
Welcome Mepsai, kviečiame jungtis prie mūsų, dalintis savo žūklės įspūdžiais, mintimis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių