Sventosios upelis Sventojoje 2013Taigi, kaip ir kiekviena vasara pas mane yra tradicija - aplnakyt kurorta ir pazvejot Svetosios upeje. Kadangi jau zinau, kad su plesria zuvimi ten nera stebuklu, tai si karta masalu susimazinau iki "nano"

Taigi, pirmas kartas nanodzigo Sventojoje.
Einant pakrante stebejau zvejus, kurie gaude dugninemis, pludinemis. Kibiruose pliauksejo neblogi plakiai

Vienas zvejas net jau neturejo kur ju det

Zuvies laaaaaaaaaaabai daug uoste. Priekranteje kuojos, auksles, eseriukai ir dar net nezinau kas (speju mazi plakiukai) tiesiog vire vandenyje. Gali drasiai teigti, kad zuvies daugiau negu vandens.
Pradejau "nanodzigint". Uzsidejau 0,5 gr avizele, dirbtini Berkley "motyliu" ir pradejau pravedimus. Dideliai nuostabai beveik niek nekibo

Tie plakiukai per pravedima "kaldavo" po 10 kartu, bet neapziodavo, nors kabliukas ir labai mazas, bet esme buvo tame, kad jie keistai ziojo, lyg nenoredami, o gal tiesiog vijo salin svetimsali.
Pirmaji kaip visada suviliojau eseriuka.
click image uploadVeliau, kiek pavaikscioje ir atrades "kibesne" vieta, kurioje vire tie plakiukai visgi viena sugebejau suviliot.
screen shot tool
free screenshot softwareDar veliau, toje pacioje vietoje pakibo auksle. Zuveles menkos, bet koteliu iki 3 gr ir "slow" akcija tokius tokias traukt malonu.
free screenshot softwareLabai gaila, kad kibimas man buvo labai prastas, o pakabint plakiu liko tik svajone

Taciau eilini karta savo misija ivykdziau ir manau, kad kitais metais vel cia atvyksiu ir pakabinsiu kazka rimtesnio, kad ir pvz vat toki padara, kuris salia kranto sildesi ant saulutes vandens pavirsiuje ir manes visai nebijojo

Kas per zuvis, sunku pasakyt, lyg labai didelis karsis, o gal sapalas, kazkaip man ten sunku atskirt zuvis
photo hosting sites
Esme musyse...