Į kuriuos modelius atkreipti dėmesį ?
Man patiko Minnow, Pointer ir Slender Pointer.
Kuom jie skiriasi gal žinai ?
Ovkas rašė:Nežadi kokio "skraidintis' ?

OMar rašė:reklamos aukos ....
OMar rašė:todel
bigmodis rašė:turiu isigijes pora tokiu rapla modeliuka tik dar neprakalbinau bet dirba gerai ir jemimu buvo tik minusas kad pavirsinis
Aivaras rašė:normalūs paviršiniai Flat Rap
dirba iki 1,5m
2 spalvas tuėjau (clawn ir silver) abu prakalbinau, ant silverio net lyna įkirtau 900g![]()
bigmodis rašė:turiu isigijes pora tokiu rapla modeliuka tik dar neprakalbinau bet dirba gerai ir jemimu buvo tik minusas kad pavirsinis
OMar rašė:reklamos aukos ....
bigmodis rašė:OMar rašė:todel
a jau gaudai su IZUMI? kiek zinau tau priklauso femazukle tai noriu paklausti kodel pas tave jie tokie brangus?
GytisM rašė:bigmodis rašė:OMar rašė:todel
a jau gaudai su IZUMI? kiek zinau tau priklauso femazukle tai noriu paklausti kodel pas tave jie tokie brangus?
As tai nemanau kad IZUMI pas Omara brangus, siap visu daugianariu kainos yra didesnes nei vieno plasmases gabalo. Tik pirkt reikia moketissirenki pats, pakalbini kaimyna, bendradarby , sudarai 10 vobleriu, paskambini Omarui ir suderesi gera kaina
bigmodis rašė:OMar rašė:todel
OMar rašė:bigmodis rašė:OMar rašė:todel
Nes jie japonai o ne kinieciai surinkti Estijoj
bigmodis rašė:ne visose ten izumi nepirmi metai jau tai gali ju ir pigiau gauti tik reikia paieskoti ir biski latviu kalba moketi![]()
o seip is ten ir raplas parsiveza mano pazystamas zukles prekiu parduotuves savininkas ir sake kad ten zymiai pigiau
OMar rašė:bigmodis rašė:ne visose ten izumi nepirmi metai jau tai gali ju ir pigiau gauti tik reikia paieskoti ir biski latviu kalba moketi![]()
o seip is ten ir raplas parsiveza mano pazystamas zukles prekiu parduotuves savininkas ir sake kad ten zymiai pigiau
Nu nebukit vaikuciai. Visose pardese yra daromos nuolaidos ir neisimtis pas mus. Be to, Latvijoj jiems reikia tik sest i troleidusa ir nuvaziuot pasiimt viena Izumi kurio reikia ir atvaziuoji ir is po prekystalio parduoti du litus sau uzsidejus. Man reikia planuotis ir uzsivesti didesni kieki ir sumoketi daug daug lietuvisku mokesciu. Bet tas zveju aisku nedomina. Svarbu galutine kaina.
Bet kaina galiu pasiulyti zymiai mazesne, nei Tu gausi Latvijoj nuvazives ir sudegines daug benzo. Ir dar latviu kalbos Tau nereikes mokintis.
OMar rašė:CIa nereikia privatu.
Visiems spiningavimas.lt registruotiems spec kainos visiems produktams!!!
Jei kas nezinojo.
Jei 1-2 vnt. - 26 Lt
jei 3 ir daugiau - 23 Lt
Jei isanksto uzsakai, ko as neturiu - 21 Lt
Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių