Troškinta žuvies filė

Komponentai:

  1. žuvies filė;
  2. žuvies prieskoniai;
  3. miltai;
  4. kiaušinis;
  5. citrinos sultys;
  6. 200 g sviesto;
  7. 3 dideli svogūnai;
  8. geltonas sūris;
  9. salotos, pomidorai.

Kaip gaminti?
Žuvies filė apšlakstome citrinos sultimis ir ištriname žuvies prieskoniais. Apvoliojame miltuose ir plaktame kiaušinyje bei iškepame. Sudedame į troškintuvą, įdedame 200 gramų susmulkinto sviesto ir smulkiai pjaustytus svogūnus, gausiai apibarstome tarkuotu sūriu ir troškiname orkaitėje maždaug 15 minučių.
Skaniausia valgyt su nepjaustytom salotom ir pomidorais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − fourteen =