Aluje troškinta žuvis

Ingredientai:

  1. Žuvis, 1 kilogramas
  2. Svogūnai, 2 vienetai
  3. Morkos, 1 vienetas
  4. Petražolės, 1 vienetas
  5. Razinos, 1 šaukštas
  6. Medus, 1 šaukštelis
  7. Citrinos, 0.5 vieneto
  8. Druska, pagal skonį
  9. Juodieji pipirai, pagal skonį
  10. Alus, 2 šaukštai

Gaminimas:
Žuvies filė supjaustykite griežineliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežineliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, suberkite razinas, troškinkite, kol daržovės suminkštės.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 11 =