Žuvies salotos su pomidorais

Ingredientai:

  1. Žuvis, kepta, 500 gramų
  2. Pomidorai, 250 gramų
  3. Svogūnai, 150 gramų
  4. Aliejus, 6 šaukštai
  5. Druska, pagal skonį
  6. Actas, 2 šaukštai
  7. Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Iš žuvies išrenkami kaulai ir, smulkiai supjausčius, apipilama aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Marinate žuvis laikoma 1 valandą. Pomidorai supjaustomi griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis susluoksniuojama su pomidorais, sluoksniai pabarstomi svogūnais ir druska. Užpilama tuo pačiu marinatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − one =