Troškinti ešeriukai su lašiniais ir bulvėmis

Ingredientai:

  1. 1 kg ešeriukų;
  2. 150 g šviežių ar rūkytų lašinių;
  3. 6 bulvės;
  4. 3 svogūnai;
  5. 0.5 – 1 stiklinė grietinės;
  6. pipirų;
  7. lauro lapelių;
  8. druskos;
  9. 3 stiklinės sultinio;

Kaip gaminti?
Mažus ešeriukus nuskusti, išskrosti, gerai išplauti ir pasūdyti. Į puodą dėti eilę nevirtų griežinėliais pjaustytų bulvių, eilę ešeriukų. Juos patepti grietine, pabarstyti svogūnais, pipirais, lauro lapeliais ir apdėti plonai supjaustytų lašinių gabaliukais. Ant viršaus tokiu būdu galima sudėti daugiau eilių bulvių ir ešeriukų. Įpylus sultinio, troškinti krosnyje ar orkaitėje, kol ešeriukų kaulai suminkštės.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 2 =